Retrospectivă IFA 2018: Netgear lansează un router de gaming ultra rapid: Nighthawk Pro Gaming XR700

0
926

Nu au lipsit nici produsele de gaming de la IFA 2018, precum routerul Netgear Nighthawk Pro Gaming XR700. Acesta vine cu platforma DumaOS şi este promovat de către producătorul său drept “cel mai rapid router de gaming de pe piaţă”. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DumaOS oferă un control deplin asupra reţelei, iar NPG XR700 vine cu hardware de generaţie nouă, sub forma modulului WiFi AD7200 Quad Stream Wave2. Elimină complet lag-ul, duce latenţa spre zero şi oferă opţiuni de personalizare pentru gaming. Are 7 porturi Gigabit Ethernet, un port 10G şi procesor quad core la 1.7 GHz. Mai vine şi cu funcţie speciala Plex Media Server şi transfer excelent de date şi gameplay.

Integrează un Gaming Dashboard şi Geo Filter, care se asigură că avem conexiune la un host local, dar şi Quality of Service (QoS), care controlează lagul şi îl elimină. Suportă tehnologie MU-MIMO şi are un modul WiFi quad stream cu suport pentru tehnolgia rapidă WiFi 802.11ad la 60 GHz şi antene externe de mare putere.

Pe lângă gameri, acest router vine şi în întâmpinarea streamerilor, care au nevoie de o lăţime de bandă mai mare şi viteze excelente. Avem şi două porturi USB 3.0 şi acces ReadyCloud USB, plus backup automat în cloud şi pe USB. Produsul este disponibil din această toamnă la suma de 499 de euro.