Retrospectivă IFA 2018: Grunding anunţă electrocasnice realizate în colaborare cu un chef Michelin, TV-uri OLED noi

0
1384

Pentru mine Grundig înseamnă televizorul copilăriei mele, dar compania se ocupă şi cu multe electrocasnice. În cadrul IFA 2018 a prezentat o serie de noi produse petnru casă şi bucătărie, inclusiv unele realizate în colaborare cu Massimo Bottura, chef cu 3 stele Michelin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este o colecţie exclusivă realizată în parteneriat cu acel chef şi deţinătorul Osteria Francescana, considerat cel mai bun restaurant din lume. Grunding a lansat printre altele HomeWhiz, care le permite utilizatorilor să controleze şi monitorizeze aparatele electrocasnice cu ajutorul telefonului, tabletei sau televizorului chiar. Tot la IFA 2018 Grundig a prezentat cuptorul Gourmet Chef, care are senzori de umiditate şi control al temperaturii încorporat.

Are şi motor BLDC, o cameră integrată şi o sondă de carne multipunct, pentru cei care îşi vor carnea bine gătită. Am văzut şi plita PlexiSmart Induction, care foloseşte tehnologia senzorilor pentru a menţine temperatura ideală pentru orice preparat.

Nu ne-am oprit doar la gătit, ci şi la spălat vase, prin noua maşină de spălat Corner Wash, care vine cu o tehnologie specială IonFresh, care elimină mirosurile neplăcute. Astfel scăpaţi de igienizarea folosind produse ce dăunează mediului. Există şi un uscător de rufe nou expus la Berlin, AirTouch, dar şi maşina de spălat IstantWear, ambele folosind cele mai recente tehnologii inteligente.

Nu uităm nici de aparatele frigorifice noi Multi Door, care au un compartiment special pentru carne prospăta şi monitorizează ciclul de viaţă al preparatelor şi alimentelor. Există şi un sistem ce emite lumină albastră, pentru a menţine conţinutul de vitamina C al fructelor şi legumelor. Televizoarele noi Grundig de la IFA sunt modele OLED 4K, cu diagonale de 55 inch şi 65 inch, şi cu Alexa integrat.

Au design elegant, Dolby Vision şi sunet imersiv cu 3 căi.