Honor Band 4 este o nouă brăţară de fitness, care are o versiune ce se poartă şi la picior

0
1874

Azi a fost o zi mare pentru sub brandul Honor al celor de la Huawei, care pe lângă faptul că a lansat telefoanele Honor 8X şi Honor 8X Max, a prezentat în China şi noi brăţări de fitness. E vorba despre Honor Band 4 şi Honor Band 4 Running Edition, pe care le detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În mod inedit modelul Running Edition se poate purta şi la gleznă, nu doar la mână. Huawei Honor Band 4 vine cu un ecran AMOLED color de 0.95 inch, care afişează până la 45 de caractere chinezeşti. Ca o comparaţie un Xiaomi Mi Band 3 afişează doar 24 de caractere chinezeşti. Corpul brăţării este realizat din sticlă 2.5D plus plastic, iar curbura e destul de generoasă.

Noul purtabil are un senzor pentru puls cu monitorizare în timp real a ritmului cardiac, folosind un algoritm pe bază de AI. Rata de acurateţe ar fi de 94.3% după teste amănunţite. De asemenea noua brăţară este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 metri şi are un senzor pe 6 axe, care suportă recunoaştere automată a înnotului. Mai oferă şi plăţi prin Alipay, NFC, poate găsi telefonul de la distanţă, controla camera sa, are cronometru, alarmă şi timer.

Produsul este oferit într-o varietate de texturi şi culori, cu nuanţe precum Coral, albastru “miez de noapte” şi negru “ocru”. Honor Band 4 Running Edition poate fi fixat pe adidas, având senzori speciali pentru monitorizarea alergării. Oferă sfaturi cu privire la alergare şi are ecran de doar 0.5 inch. Nu are senzor de puls totuşi şi vine cu o brăţară mai rezistentă.

Honor Band 4 costă 29 de dolari, iar Running Edition 14 dolari. Se vând de pe 20 septembrie.