RedmiBook Pro primește primele teasere; Notebook-ul va avea un procesor foarte puternic la bord, tastatură iluminată și cameră web

0
663
RedmiBook Pro
RedmiBook Pro primește noi teasere; Va avea un procesor foarte puternic la bord, tastatură iluminată și cameră web

Redmi s-a desprins de Xiaomi, devenind brand independent în urmă cu câteva luni. Aflăm prin intermediul site-ului nostru soră, mobilissimo.ro, faptul că producătorul plănuiește lansarea primelor sale telefoane flagship din 2021 – Redmi K40. Alături de acestea, se pare că vom primi și un nou laptop. Astăzi au apărut primele detalii despre viitorul notebook subțire, ușor și puternic al celor de la Redmi – RedmiBook Pro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania a îneput să lanseze teasere pe Weibo, populara rețea de socializare din China. Se pare că RedmiBook Pro va sosi cu o tastatură full-size iluminată. Tot din promo pare-că tastele au o cursă destul de lungă de apăsare. În plus, cunoaștem faptul că la interior s-ar afla un procesor Intel Core de generația a 11-a H35. Acest CPU ar avea 4 nuclee și 8 fire de execuție. În Turbo, frecvența sa ar ajunge până la 5 Ghz. În single-core, acesta ar fi cu 9% mai performant, iar în multi-core cu 40% mai performant față de CPU-urile din seria U din aceeași generație.

RedmiBook Pro

Se pare că vom avea două variante ale notebook-ului RedmiBook Pro. Una va avea grafică dedicată nVidia MX450, în timp ce varianta standard se va baza pe grafica integrală. Ecranele ar avea rezoluție 2K, iar Redmi a dezvăluit și imaginea teaser de mai jos, semn că acest laptop va avea o cameră web.

Pentru cine nu știe, Redmi, la fel ca și Xiaomi, a lansat în trecut o serie de notebook-uri fără cameră web pentru ca marginile ecranului să fie reduse la minim. Compania și-a dat însă seama că este deosebită de importantă, așa că a început să o integreze pe ultimele modele. Potrivit altor zvonuri, laptopul va avea un SSD NVMe, suport pentru încărcarea rapidă și un senzor de amprente. Cel mai probabil, acesta va fi integrat în butonul power / unlock.

Lansare

Noul laptop, alături de seria de telefoane Redmi K40 ar urma să debuteze până la sfârșitul acestei luni. Nu avem totuși o dată fixă de lansare. Este posibil să avem atât variante de 14, cât și de 16 inch.