Redmi Smart Display este o nouă boxă inteligentă cu ecran tactil, cameră web și asistent vocal

0
1528
Redmi Smart Display

După cum probabil știți deja, în cursul zilei de ieri cei de la Redmi au organizat un eveniment special de presă, acolo unde au debutat în primul rând telefoanele K30 Pro și K30 Pro Zoom. Pe lângă acestea aflăm că la fața locului au fost prezentate și alte dispozitive, precum este și boxa inteligentă Redmi Smart Display despre care vorbim în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această nouă boxă se remarcă prin ecranul de 8 inch cu rezoluție HD și unghi de vizualizare ultra-wide, camera web integrată și asistent vocal. Se folosește aici asistentul XiaoAI și produsul va putea fi utilizat pe post de hub. Vom putea controla astfel produsele smart home precum camere video de securitate.

Redmi Smart Display

Controlul se poate face prin gesturi tactile, comenzi vocale, ba chiar și gesturi ale mâinii realizate în aer. Aflăm că boxa sosește cu tehnologie Bluetooth Mesh pentru a conecta device-urile cu Bluetooth printr-un simplu click. Avem și Wi-Fi aici, iar startul vânzărilor se va da în China din 27 martie.

Specificații Redmi Smart Display:

  • Display: 8 inch, HD (1280 x 800 pixeli), multitouch, unghi vizualizare 178 grade
  • Sunet: difuzor de 1.75 inch cu putere de 5W
  • Cameră: webcam HD
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 5.0, A2DP
  • Caracteristici: control prin voce sau touchscreen a peste 2000 device-uri smart

Nu este clar dacă boxa Redmi va sosi și la nivel global, dat fiind asistentul vocal XiaoAI în limba chineză folosit aici. Prețul dezvăluit de către producător este de doar 49 dolari. Asta în condițiile în care o boxă similară Lenovo se vinde pentru 100 – 150 dolari.