Redmi

Cei de la Redmi și-au extins portofoliul de produse în ultimul an, iar astăzi lansează pe piață un nou monitor. Acesta a fost deja listat pe platforma de vânzări JD.com din China, iar startul livrărilor se va da din 8 martie. Costă doar 100 de euro în această țară și din rândurile următoare aflați ce ne rezervă în materie de dotări și design.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând remarc faptul că monitorul de față adoptă un design modern și continuă pe linia lui Redmi 1A. Avem muchii înguste pe 3 laturi, iar potrivit Redmi, acesta măsoară doar 7.5 mm în cel mai subțire punct. Primim și un stand în forma literei V iar unghiul de vizualizare este de 178 grade.

Redmi

Monitorul are panou IPS de 27 inch, ne oferă rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli și rată de refresh de 75Hz. Potrivit detaliilor dezvăluite, avem o luminozitate de 300cd/m2 (TYP), contrast 1000:1 (TYP) și acoperire 100% pentru spectrul de culoare sRGB. Aspectul imaginii afișate este 16:9 și primim și un mod Low Blue Light.

Redmi

Odată activat, acesta va reduce emisia de lumină albastră. Astfel ochii nu îți vor mai obosi la utilizarea prelungită a monitorului. De asemenea, aflăm că acesta suportă ajustarea la unghiuri diferite și că oferă port HDMI, VGA. Vine cu 5 butoane fizice și greutatea sa ajunge la 4.3 kg. Prețul practicat în China este de doar 100 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 490 lei.

Nu știm dacă va debuta și global, dar cu siguranță îl vom găsi în oferta retailerilor din China în perioada următoare.