Razer Phone este cel mai nou smartphone de gaming, dotat cu ecran de 120 Hz, 8 GB RAM

0
1176

Cei de la Razer au lansat în sfârşit smartphone-ul de gaming care tot apăruse în teasere şi i-au dat numele destul de previzibil de Razer Phone. Terminalul vine cu un display cu rata de refresh de 120 Hz şi se remarcă prin dotările high end, având totuşi şi câteva funcţii speciale pe care alte telefoane cu Android nu le au.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ecranul său de 5.7 inch pare a fi punctul forte, un panou IGZO IPS LCD de 5.7 inch ce oferă suporta pentru Wide Color Gamut. Rata de refresh de 120 Hz ajuta la o experienţă mai fluidă şi lină de gaming, amintind de ecranul de calitate de pe iPad Pro-ul de 10.5 inch. Setările vă permit şi să modificaţi rata de refresh în funcţie de aplicaţia sau jocul în care vă aflaţi.

Lagul dispare din ecuaţie datorită acestor dotări şi telefonul mai pune la bătaie şi o tehnologie specială numită UltraMotion, care permite sincronizarea GPU-ului cu ecranul. Razer Phone are o carcasă unibody fabricată din aluminiu, cu design angular şi prelucrare CNC. În faţă găsim difuzoare stereo cu acustică Dolby Atmos, fiecare cu propriul său mecanism de amplificare.

Avem chiar şi certificare THX, o premieră pentru un telefon mobil. Razer a afirmat că acesta este cel mai zgomots telefon din oferta sa şi trebuie precizat şi că nu avem jack audio de 3.5 mm aici, dar primim adaptor USB Type-C to 3.5 mm la pachet. Ecranul are rezoluţie Quad HD, iar dotările includ un procesor Snapdragon 835, 8 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră duală principală, cu senzor de 12 şi 13 MP.

Primul are deschidere F/1.75, iar al doilea F/2.6 şi oferă zoom 2X fix. În faţă găsim o cameră de 8 MP pentru selfie, iar pentru extra securitate avem scannerul de amprente integrat în butonul Power lateral. Razer Phone rulează Android 7.1.1 Nougat, cu promisiunea unei actualizări la Android Oreo în trimestrul întâi al anului viitor. Vine cu Nova Launcher Prime Razer Edition peste Android.

Bateria este o unitate de 4000 mAh, care ar urma să asigure 12.5 ore de playback video. Nou venitul măsoară un rezonabil 8 mm în talie şi cântăreşte 197 de grame. Costă 700 de dolari şi se vinde în magazinul online Razer de pe 17 noiembrie.