Razer continuă lansările de echipamente de gaming, prin intermediul celei mai noi versiuni de tastatură BlackWidow. Acesta este modelul Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2. E vorba despre o variantă specială de BlackWidow Chroma V2, care vine cu îmbunătăţiri aduse cu gândul la utilizarea de către gameri.

Publicitate

Formatul este mai compact pentru acest model, el fiind gândit pentru utilizarea competiţională. Astfel, scapă de padul numeric din dreapta spre exemplu. Accesoriul este gândit pentru concursurile eSports şi pentru jocuri ca Dota 2 sau League of Legends. Ideea este de a duce comenzile din degetele frenetice ale gamerului până la sistemul său high end cât mai rapid.

Apăsarea de hotkey-uri şi sute de comenzi pe minut, toate trebuie administrate de acest accesoriu. Razer BlackWidow Tournament Edition V2 are 3 tipuri de butoane mecanice, galbene, portocalii şi verzi, care permit utilizatorilor să aleagă între butoane tactile clicky sau silenţioase. Razer se laudă cu o tehnologie “Instant Trigger” aici care oferă viteze peste medie şi zero delay între acţiunea gamerului şi răspunsul computerului.

Butoanele se vor ilumina cu peste 16.8 milioane de nuanţe posibile, toate personalizabile cu ajutorul software-ului Razer Synapse. Există şi o zonă specială pentru odihnit încheietura, detaşabilă magnetic. Tastatura costă 139.99 dolari şi o găsiţi direct la Razer.