Razer a anunţat un nou set de periferice pentru gameri, streameri şi alte persoane cu pasiunea de a transmite pe web live sesiunile lor de gameplay şi alte activităţi. Noul produs poartă numele de Razer Ifrit şi este un set de căşti profesionale, gândite pentru streameri şi crainici.

Publicitate

Acestea sunt căşti cu microfon încorporat, care promit o calitate deosebită a sunetului, dar şi un design discret. Integrează un microfon cu condensator şi un convertor analog to digital, iar produsul are un design mai subtil şi comod. Nu mai implică o abordare over the head sau over the ear, ci integrează două earbuds discrete, intraauriculare. Dispare şi banda pentru căşti cea enervantă la ore bune de streaming.

Razer Ifrit costă în jur de 99 dolari şi vă permite să comunicaţi cu colegii de sesiune de PUBG spre exemplu. Căştile în sine au o frecvenţă plată, bine calibrată, iar microfonul este unul profesional, ajustabil şi unidirecţional. Producătorul său îl compară chiar cu microfoanele cu montaj boom. Gadgetul este compatibil cu consolele Xbox One şi PS4, acesta din urmă prin tehnologia Razer Audio Enhancer.

Avem şi USB Audio Enahncer, pe bază de convertor USB to analog, care printre altele permite să folosiţi două headseturi Ifrit pe acelaşi PC. Produsul se găseşte chiar acum pe Razer.com şi face parte din gama Broadcaster, care mai include şi camera Razer Kiyo, gândită pentru o nouă generaţie de creatori şi streameri. În cazul consolei Xbox One, veţi putea conecta headsetul prin controller.