Qualcomm publică o serie de clipuri promoţionale pentru PC-urile Always Connected, bazate pe tehnologie ARM

0
891

Cum au început să apară primele recenzii ale PC-urilor Always Connected cu soluţii ARM la bord şi evident produsele au ajuns şi în magazine, era cazul să vedem şi clipuri promoţionale. E nevoie ca publicul să aibă extra awareness pentru noua serie de produse şi cam aşa se justifică promo-urile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Qualcomm subliniază avantajele procesoarelor Snapdragon 835 pe aceste laptopuri cu Windows 10. Evident cel mai avantajos aspect e faptul că obţinem până la 22 de ore de playback video, după cum arată şi primul clip demonstrativ. Vedem o demonstraţie cu cronometrul în faţă, evident accelerat şi acolo unde un laptop standard cedează la 13 ore, cel cu ARM mai ţine încă vreo 8 ore.

Un alt avantaj este funcţia de “instant resume”, adică revenirea instantă din standby, cum fac telefoanele mobile. Un PC standard cu Windows, atunci când este “trezit” din modul sleep va avea nevoie de câteva secunde să reintre în activitate. Produsele cu soluţii Qualcomm repornesc instant, fix ca un smartphone. Al treilea clip promo face referire la temperatura scăzută şi vedem o scanare cu camera cu termoviziune a unui laptop cu Snapdragon şi a unui laptop cu un CPU rival.

Testul se face după 15 minute de multitasking, iar laptopul cu Snapdragon rămâne mult mai “rece”. Trebuie spus şi faptul că primele recenzii nu sunt prea blânde pentru notebookurile Windows on ARM…