Casio a revenit la ceea ce ştie să facă mai bine şi anume ceasurile pentru drumeţii şi explorat natura. A lansat în această săptămână modelul de ceas inteligent Casio WSD-F20SC, care vine cu Wear OS şi avem toate detaliile mai jos.

Publicitate

Din ce am înţeles ar fi o ediţie limitată de WSD-F20, una mai scumpă. Originalul se lansa în urmă cu un an şi spre deosebire de acela, WSD-F20SC se va găsi în cantităţi mici. Doar 700 de unităţi au fost produse şi se vor cumpăra începând cu luna iunie. Purtabilul nu are încă un preţ, dar e clar că va sări de cei 500 de dolari ai orginalului. Purtabilul are un ecran touch de 1.32 inch (dual layer) cu protecţie din sticlă de safir.

Vine cu butoane acoperite cu metal ionizat lateral şi tratate IP pentru rezistenţa la uzură. “Cureaua” ceasului e mai mult o brăţară dintr-un material compozit, care combină metalul, urethan-ul şi răşina. Corpul e fabricat din oţel inoxidabil, iar Casio WSD-F20SC are certificare militară MIL-STD-810G. Ca atare, produsul rezistă până la o adâncime de 50 de metri. Vine şi cu GPS, Bluetooth, WiFi şi rulează Android Wear 2.0, cunoscut şi ca Wear OS.

Va fi compatibil cu terminale cu iOS şi Android şi se încarcă magnetic timp de 2 ore. Ar trebui să ofere până la 2 zile de autonomie, în modul normal de utilizare, iar mod de ceas simplu până la 30 de zile. Acest device vine doar pe negru şi cântăreşte 124 de grame.