PSP Go a fost lansat oficial!

0
549

Cea mai noua versiune a consolei PSP, modelul Go a fost lansat ieri, intr-un ambalaj mai mic, mai usor si mai… atractiv, in special daca este pentru prima oara cand puneti mana pe o consola portabila. Pretul terminalului este de 250 de dolari, iar Go vine cu un ecran widescreen LCD de 3.78 inchi, mai mic decat cel de 4.3 inchi al modelului initial.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

pspgo_14

Rezolutia suportata de acest display este aceeasi cu a primului PSP, 480 x 272 pixeli, iar o evolutie a noii console este axarea exclusiva pe jocuri descarcabile de pe net, in locul UMD-urilor folosite de prima generatie de PSP-uri. Suportul pentru gaming online si Ad Hoc este in continuare printre specificatii, plus vizualizarea fotografiilor, playback-ul audio si video si Internet browsing.

Memoria lui PSP Go este una interna de 16 GB plus cea oferita de un Memory Stick Micro, fata de cea strict a cardului de memorie, pe care se baza primul PSP. La capitolul conectivitate, beneficiati de Bluetooth, Remote Play, iar printre dotari se mai afla suportul Skype, PlayStation Store si control parental.

Sursa