Produsul misterios OnePlus de azi este un robot care trage cu bulgări de zăpadă şi are 5G: Snowbot

0
1510

OnePlus ne-a stârnit imaginaţia în ultimele 2 zile oferind teasere despre o prezentare de “produs concept” pe 3 martie. A venit şi ziua respectivă şi iată că nu e deloc vorba de un smartphone, ci mai degrabă de ceva care sună a Elon Musk: roboţi care se bat cu bulgări de zăpadă şi au 5G.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul se numeşte Snowbot şi are deja o bulgareală programată pentru zilele viitoare. Această maşinărie seamănă leit cu cele care trag mingile de tenis pe teren pentru a îţi exersa lovitura şi reverul. Sau cu cele care trag mingi de baseball pentru ca sportivii să îşi exerseze braţul. OnePlus Snowbot poate trage cu bulgări cu viteze de până la 200 km/h, ceea ce sună periculos. Aceste dispozitive nu sunt de vânzare, iar OnePlus a oferit doar un teaser, nici măcar o privire clară asupra lor.

Ce e interesant e că poţi pilota roboţii de pe smartphone. Snowbots fac parte din programul OnePlus demo pentru 5G. Vor avea loc adevărate războaie între roboţi în perioada următoare, într-o campanie promoţională haioasă. Marea bătălie are loc în Laponia, Finlanda, unde încă e iarnă. Luptele au început deja şi vor dura 70 de ore. Trebuie să vă înregistraţi online aici pentru a putea lupta şi apoi vă aşteptaţi rândul pentru a arunca 8 bulgari la viteze uriaşe împotriva roboţilor din echipa rivală.

Sunt şi ceva cerinţe restrictive: aveţi nevoie de un telefon OnePlus cu 5G, deşi nu e clar ce se întâmplă dacă te înregistrezi cu un alt tip de telefon. Veţi avea nevoie de o conexiune foarte rapidă asta e clar. Există şi un concurs pentru fanii europeni OnePlus chiar aici. Puteţi câştiga o excursie în Laponia pentru a vedea roboţii de aproape.