ASUS ProArt StudioBook, laptopuri pentru creatori de conţinut şi artişti ajung în România

0
1693

ASUS a adus în România seria de laptopuri ProArt StudioBook, special gândite pentru creatorii de conţinut şi artişti. Aceste portabile sunt pentru profesioniştii în domeniul creaţiei, în special pentru arhitecţi, graficieni, designeri şi creatori de conţinut vizual. Sunt terminale puternice cu ecrane secundare şi procesoare Intel Xeon, plus grafică NVIDIA Quadro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă multiple nuclee CUDA, RT şi Tensor, ceea ce face posibilă randarea de animaţii, editarea de clipuri chiar şi la rezoluţie 8K şi manipularea rapidă de date. Cantitatea de RAM poate ajunge până la 128 GB pe aceste terminale, iar SSD-urile până la 4 TB.

ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook pentru creatorii de conţinut şi poate fi dotat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 de generaţie a nouă, cu 6 nuclee fizice. Oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 şi acurateţe ridicată în redarea de culori. Acesta este şi primul notebook din serie care vine cu ScreenPad 2.0, un ecran secundar tactil care îmbunătăţeşte interacţiunea cu laptopul, amintind de interacţiunea cu un smartphone.

ProArt StudioBook Pro 17 WE700 este un portabil puternic, cu performanţa comparabilă cu a unui desktop. Vine cu procesor Core i7 sau Intel Xeon, plus diferite opţiuni grafice NVIDIA Quadro.

ProArt StudioBook 17 H700 aduce la rândul său procesor Intel Core i7 din generaţia a noua sau Intel Xeon şi grafica NVIDIA GeForce RTX 2060. Este gândit să fie portabil pentru profesioniştii din zona creativă.

ProArt StudioBook 15 H500 are ecran de 15.6 inch, procesor Intel Core i7 şi până la 48 GB memorie RAM. Ecranul este unul de tip NanoEdge, cu muchii foarte subţiri şi o acurateţe deosebită a culorilor. Va sosi în curând pe piaţa locală.

Preţurile acestor notebookuri pornesc de la 10.500 de lei (taxe incluse).