PRO TV lansează platforma PRO TV Plus, cu acces la emisiuni, seriale şi ştiri online şi gratuit

0
5196

După multe zbateri, experimente şi tentative, cei de la PRO TV şi-au lansat în sfârşit o platformă pe care să poată fi vizionate programele lor, online şi complet gratuit. E vorba despre PRO TV Plus, care include atât emisiuni, cât şi seriale şi ştiri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Puteţi accesa toate programele dorite pe protvplus.ro, un portal cu design intuitiv şi toate conţinuturile la îndemână. Aceasta este o relansare de fapt a platformei şi o evoluţie a strategiei digitale din partea grupului PRO. Ideea de „second screen” capăta greutate astfel şi pentru programele PRO. Veţi vedea pe platforma PRO TV Plus atât conţinut live, dar şi producţii proprii PRO TV.

E inedit că nu ni se cere vreun abonament sau plata unei subscripţii de vreun fel, ceea ce e un mare plus. Se poate accesa de pe orice device, fie el laptop, tabletă sau telefon. Conţinutul este actualizat în fiecare zi, fiind disponibil pentru cel puţin 7 zile de la încărcarea pe platformă. Puteţi continua vizionarea de unde aţi rămas şi aveţi şi recomandări personalizate, în funcţie de preferinţe.

Sunt incluse atât conţinuturi înregistrate, cât şi live, aşa că puteţi urmări PRO TV în direct, de oriunde aţi fi. Găsiţi aici platforma.