Microsoft pregăteşte un nou sistem de editare de avataruri pe Xbox; Iată cum arată

0
1252

Microsoft lucrează la o nouă modalitate de personalizare a avatarurilor de pe consolele Xbox, cu atât de multe detalii şi opţiuni, încât putem alege şi culoarea unghiilor personajelor. Noile avataruri Xbox Live se află în pregătire de ceva vreme şi sunt mai animate ca oricând.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aveţi mai jos un clip care prezintă toate modificările aduse unui personaj ce aduce cu o combinaţie între Justin Bieber şi Ellen DeGeneres. Clipul ar fi fost scăpat de un fost designer Microsoft şi a fost scos imediat de pe YouTube, dar a rămas pe Twitter. Pe parcursul a două minute vedem beta-ul, care permite să facem modificări ale formei ochilor, nasului, sprâncenelor, să umblăm la părul facial sau la culoarea şi înclinarea ochilor.

Noul Xbox Avatar Editor include şi machiaj, modificări la nivel de mâini, picioare şi chiar degetele personajului. Avem chiar şi color pickere pentru alte nuanţe dorite şi zeci, dacă nu sute de freze. Din păcate actualizarea nu importă şi nici suportă itemurile de la personajele deja create şi integrate în sistem până acum. Editorul va funcţiona pe Windows 10 şi Xbox One, fiind interoperabil între ele.

Va sosi pentru testeri în această lună.