Presupuse imagini cu bateria lui Samsung Galaxy S6 indică o capacitate de 2600 mAh

0
577

Existau speranţe că vom primi o baterie cu capacitate ridicată pe Galaxy S6, deşi zvonurile recente vorbeau despre surse de alimentare nu prea măgulitoare pentru noul flagship. Ei bine, dacă ne luăm după imaginile proaspăt scăpate pe web de mai jos, Galaxy S6 va sosi cu o baterie de 2600 mAh.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

B-Mim7LCUAAacbQ

Fotografiile au fost postate pe reţeaua de socializare chineză Weibo şi par a veni dintr-o fabrică. Am aflat recent că Samsung se va revanşa pentru designul unibody şi bateria neinlaturabilă oferind încărcare wireless. Bănuind că se va revanşa şi pentru capacitatea de 2600 mAh cu o evoluţie a modului Ultra Power Saving. Revenind la scăpare, numele de model al acestor unităţi este EB-BG925ABE, care aparent ar fi baterii de fapt pentru Galaxy S6 Edge.

Numele de cod pentru bateriile lui Galaxy S5 erau EB-BG900BBC, de vreme ce G900 era numele de cod al lui Galaxy S6. E drept ca o astfel de baterie nu ar trebui să ne sperie, în condiţiile în care procesorul Exynos 7420 pe 14 nm e un consumator eficient de energie şi ni se promite şi optimizare software bună pe Galaxy S6.

B-MhgLSIMAABQI_

B-MhgM4IUAAzpg9