Lenovo scapă pe web o serie de smartphone-uri pregătite pentru debut la MWC 2015

0
762

Lenovo a scăpat pe Internet o serie de telefoane pe care le va prezenta la MWC 2015 începând cu finalul săptămânii viitoare. În acest moment Lenovo gravitează în jurul poziţiei a treia în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume, la bătaie cu Xiaomi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo-vibe-family-780

Ei bine, fotografiile care au ajuns pe web ne prezintă 4 noi smartphone-uri, toate cu designuri atractive şi unele chiar familiare. Spre exemplu modelul din partea dreaptă aminteşte foarte mult de un LG G3 sau un ASUS ZenFone de generaţie nouă. Dacă vreţi să le aflaţi numele, ei bine e vorba despre Lenovo Vibe X3, S1, P1 şi P1 Pro. Lenovo Vibe X3 pare a fi modelul high end cel mai bine dotat dintre ele.

El ar urma să vină cu un display de 5.5 inch, cu o cameră de 20 de megapixeli şi acustica HiFi 3.0. Îl urmează Vibe S1, care va sosi în multiple culori şi apoi Vibe P1, cu o baterie de 4000 mAh, procesor octa core 64 bit şi 2 GB RAM, plus suport 4G LTE. P1 Pro include o baterie de 5000 mAh şi ar putea fi şi el un phablet. De menţionat că acest model va include un scanner de amprente în zona frontală, iar Lollipop va rula pe toate aceste handseturi.

Ele vor avea şi funcţie de încărcare rapidă.