Porsche se gândește serios la revenirea în Formula 1 pe post de furnizor de motoare, lucru ce s-ar putea realiza abia în 2021

0
1210
Porsche

Acum că târgul IFA 2017 a luat sfârșit este momentul să ne mai delectăm și cu alte subiecte, inclusiv din zona auto. Aflăm așadar faptul că Porsche se gândește serios la revenirea în Formula 1 pe post de furnizor de motoare, asta abia din 2021 când noile reguli asociate constructorilor vor intra în aplicare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparent, reprezentații Porsche au discount despre noua formulă pentru motoarele din F1 și până acum lucrurile sunt destul de optimiste. Descoperim și faptul că de curând vicepreședintele comitetului executiv Porsche a purtat o întâlnire cu directorul departamentului Motorsport F1, Ross Brawn.

Cei de la Porsche s-au declarat astfel impresionați de dorința conducerii F1 de a căuta metode și tehnologii mai simple și ieftine pentru noile motoare. De asemenea, aceștia au declarat că scopul principal al companiei este de a fi un simplu furnizor de motoare, nu de a avea o echipă întreagă precum Mercedes și Renault în acest moment.