Garmin lansează noi ceasuri inteligente axate pe fitness, dar şi brăţări noi: Vivoactive 3, Vivosport şi Vivomove HR

0
1206

La IFA 2017 am văzut şi câteva purtabile, chiar dacă nu ca în alţi ani totuşi. Garmin spre exemplu a adus două noi smartwatchuri şi o brăţară de fitness, inaugurând cu această ocazie şi o soluţie de plăţi via NFC cunoscută drept Garmin Pay.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Garmin Vivoactive 3 este un smartwatch cu GPS şi care monitorizează sesiunile de fitness, dar şi activităţi precum yoga. Evident afişează notificări şi vine cu senzor de puls şi programe speciale pentru ciclism. Viaţa bateriei sale este de 7 zile, iar suportul pentru Garmin Pay e inclus la pachet, permiţând realizarea de plăţi din mers. Mai avem acces de pe acest device şi la Connect IQ, un magazin unde găsim o sumedenie de teme pentru acest smartwatch.

Produsul vine pe 3 culori, poate monitoriza 15 activităţi diferite şi are un ecran cu vizibilitate ridicată. Preţul porneşte de la 229 dolari.

Garmin Vivosport este o brăţară de fitness veritabilă, cu senzor de puls, monitorizare a sesiunilor de jogging, ciclism şi alte activităţi. De remarcat că acest model nu suporta Garmin Pay şi vine tot pe 3 culori: negru, negru Fuchsia şi Negru Lime. şi acest purtabil are notificări, etalate prin vibraţii. Costă 199.99 dolari şi vine cu chip GPS şi sistem de monitorizare a stresului.

Vivomove HR încheie trio-ul, fiind practic un ceas analogic, cu un mic ecran extra înserat că gimmick atractiv. Acel ecran poate fi folosit pentru a afişa notificări, monitoriza pulsul, stresul, paşii şi alte aspecte. Acest hibrid are curele din piele sau din silicon şi vine cu un corp fabricat din oţel. Porneşte de la 199 dolari.

Garmin Pay este un serviciu de plăţi pe bază de NFC, care suporta carduri de credit şi debit Visa şi Mastercard deocamdată.