Chuwi

Chuwi este un nume pe care l-ați mai auzit probabil, acesta fiind purtat de către o companie asiatică ce ne-a adus pe piață tablete dual-boot foarte accesibile. În portofoliul firmei se află și alte dispozitive precum modele convertibile și laptop, noutăți fiind adăugate acum la IFA 2017.

Publicitate

Pe listă avem tableta high-end Chuwi Hi9, notebook-ul Chuwi LapBook Air ce se vrea a fi un rival pentru MacBook și totodată tableta hibrid Surbook. Au mai existat și alte produse prezentate la fața locului precum TV box-ul HiBox King ce vine cu 4 GB RAM, 64 GB stocare și output 4K.

Chuwi Hi9

Revenind la tableta Chuwi Hi9, aflați că aceasta sosește cu un display Quad HD de 8,4 inch, cu procesorul octa-core MediaTek MT8176 la pachet și cu 4 GB de RAM. Se oferă și 64 GB de stocare flash și sistemul de operare Android 7.0. Avem ca bonus și slot pentru carduri microSD!

Chuwi Surbook

Urmează Chuwi Surbook, o tabletă hibrid ce a avut parte de o campanie de crowdfunding de succes pe Indiegogo unde a strâns peste 940.000 dolari. Sosește cu display Quad HD de 12,3 inch și aspect ratio 3:2, cu procesor Intel Apollo Lake N3450, 6 GB RAM și 128 GB stocare + slot microSD.

Chuwi Lapbook

Și pentru cei interesați de notebook-ul Chuwi LapBook Air, aflați că acesta vine cu procesor Intel Apollo Lake N3450, cu display Full HD IPS de 14,1 inch și cu 8 GB RAM. Există aici și un SSD de 128 GB, suport pentru extinderea memoriei prin card microSD și sistemul de operare Windows 10.

Cântărește numai 1,3 kilograme și avem drept bonus și o tastatură iluminată. Precomenzile încep la sfârșitul lunii și din păcate nici pentru acesta și nici pentru celelalte produse nu se cunosc prețurile de comercializare.

  • DeianStancu

    Nu stiu de ce imi plac Chuwi asa mult. Dintre toate chinezariile, pare cel mai bine slefuit la produse. Mai ales ca poti gasi in ele alternative la tablete cu stylus Wacom la sfert de pret. M-am jucat cu Hi12, cu stylus e buna de pictat si scris.
    Mai e Teclast si Onda, dar ele nu au Wacom, diferentele sunt mari fata de ele. Hover, precizie, celelalte au prin Bluetooth si au lag.