IFA 2017: Chuwi prezintă tableta Hi9, modelul convertibil Surbook și notebook-ul LapBook Air

1
1108
Chuwi

Chuwi este un nume pe care l-ați mai auzit probabil, acesta fiind purtat de către o companie asiatică ce ne-a adus pe piață tablete dual-boot foarte accesibile. În portofoliul firmei se află și alte dispozitive precum modele convertibile și laptop, noutăți fiind adăugate acum la IFA 2017.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe listă avem tableta high-end Chuwi Hi9, notebook-ul Chuwi LapBook Air ce se vrea a fi un rival pentru MacBook și totodată tableta hibrid Surbook. Au mai existat și alte produse prezentate la fața locului precum TV box-ul HiBox King ce vine cu 4 GB RAM, 64 GB stocare și output 4K.

Chuwi Hi9

Revenind la tableta Chuwi Hi9, aflați că aceasta sosește cu un display Quad HD de 8,4 inch, cu procesorul octa-core MediaTek MT8176 la pachet și cu 4 GB de RAM. Se oferă și 64 GB de stocare flash și sistemul de operare Android 7.0. Avem ca bonus și slot pentru carduri microSD!

Chuwi Surbook

Urmează Chuwi Surbook, o tabletă hibrid ce a avut parte de o campanie de crowdfunding de succes pe Indiegogo unde a strâns peste 940.000 dolari. Sosește cu display Quad HD de 12,3 inch și aspect ratio 3:2, cu procesor Intel Apollo Lake N3450, 6 GB RAM și 128 GB stocare + slot microSD.

Chuwi Lapbook

Și pentru cei interesați de notebook-ul Chuwi LapBook Air, aflați că acesta vine cu procesor Intel Apollo Lake N3450, cu display Full HD IPS de 14,1 inch și cu 8 GB RAM. Există aici și un SSD de 128 GB, suport pentru extinderea memoriei prin card microSD și sistemul de operare Windows 10.

Cântărește numai 1,3 kilograme și avem drept bonus și o tastatură iluminată. Precomenzile încep la sfârșitul lunii și din păcate nici pentru acesta și nici pentru celelalte produse nu se cunosc prețurile de comercializare.