Pogo – Imprimanta portabila de la Polaroid

0
3100

Luna aceasta se lanseaza in UK un gadget imbietor care, daca nu ar fi destul de scump (99£), ar atrage probabil multi utilizatori casnici. Este vorba de Pogo („Polaroid to Go”) o mini-imprimanta ce permite realizarea in maximum 60 de secunde a cartilor de vizita sau a fotografiilor color (transferate de pe telefonul mobil ori de pe camera digitala).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Polaroid to Go

Desi foarte interesant ca inovatie, dispozitivul poate scoate initial doar 15 fotografii inainte de a fi nevoie sa fie reincarcat cu pachete de cate 10 foi (3£).

Pot parea scumpe, dar fotografiile realizate cu Pogo au niste calitati impresionante! Nu se pot rupe, sunt rezistente la apa, pot fi lipite direct in album deoarece sunt prevazute cu un material autocolant pe partea posterioara, culorile sunt uscate chiar din momentul printarii (v. demo in imaginea de mai jos). Nefolosind tus, ci o tehnologie care permite printarea termica, utilizatorul nu se mai vede nevoit sa astepte secunde in sir inainte de a atinge fotografia.

[youtube:http://youtube.com/watch?v=qxtpnQrfprU]

Daca va intereseaza sa achizitionati un astfel de gadget, trebuie sa mai stiti ca imaginile printate sunt de 5.08 X 7.62 cm si ca in apropierea Craciunului se va lansa si in variantele portocaliu si rosu.

Sursa