PlayStation 5 apare în imagini noi surprinse la un sediu Ubisoft

0
13043

Uneori scăpările de produse tech nelansate încă vin de la mai trăznite surse. Printre oamenii care îşi riscă jobul se numără de această dată o persoană de la curăţenie, care a surprins un dev kit de PlayStation 5 în acţiune, alături de un nou controller.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt destul de sigur că o să se lase cu concedieri de această dată. Un om de serviciu de la un sediu Ubisoft a postat aceste fotografii online, care prezintă un PlayStation 5 sub formă de dev kit pe un birou. El rugase oamenii care au văzut postarea să nu o partajeze pe nicăieri, dar evident a împânzit Reddit-ul, Facebook, Twitter şi altele. Ubisoft a început deja vânătoarea de vrăjitoare pentru a îl prinde pe cel vinovat.

Tot Ubisoft ştiu că a fost prima companie care a anunţat jocuri de PlayStation 5, în frunte cu Watch Dogs Legion, un viitor Assassin’s Creed şi un posibil titlu Rainbow Six. Dacă acel dev kit a mai fost văzut de noi şi înainte, pot spune că acel controller ne intrigă mai mult. Acest DualShock 5 pare ceva mai butucănos şi masiv decât ceea ce ştiam până acum. Această abordare mai lată duce cu gândul mai mult la controllerul de Xbox.

Aflasem la un moment dat că noul controller are şi butoane trăgaci mai sensibile şi feedback haptic avansat. Consola în sine vine cu un ecran LCD în dreapta, dar doar în varianta dev kit, plus drive 4K Blu-ray şi o sumedenie de porturi USB. Vreau să subliniez iarăşi ca un dev kit de această formă nu înseamnă că şi produsul final va arăta la fel. Am aflat recent că precomenzile de PS5 ar începe în martie şi consola ar putea veni în noiembrie în magazine.