PlayStation 4 primeşte 3 accesorii noi: 2 controllere compacte şi un mini gamepad

0
1097

Sony a anunţat azi noi accesorii pentru consola PS4, printre care şi două joystickuri compacte produse de @PLAY şi Nacon, dar şi un mini gamepad. Acesta din urmă aparţine companiei HORI. Detalii şi date de lansare găsiţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Accesoriile sunt licenţiate oficial şi compatibile cu consola PlayStation 4, dar şi cu modelul PS4 Pro. Au avantajul de a oferi gamerilor extra opţiuni de personalizare a experienţei de gaming şi a formatului de controller folosit. Fiecare accesoriu are un design compact şi un cablu cu lungime de 3 metri. Mini gamepadul HORI este ideal pentru cei mici, care abia iau contact cu lumea jocurilor.

Are dimensiuni reduse şi o formă ergonomică, toate gândite pentru cei mici. Va sosi pe roşu, negru sau albastru începând cu 6 noiembrie. Conexiunea cu consola PS4 se va face via cablu, iar publicul ţintă este reprezentat de cei care preferă un accesoriu cu dimensiuni reduse. Trecând la modelul Nacon, acesta va sosi tot în noiembrie, în variante de culoare solidă negru, albastru, gri, portocaliu.

Există şi versiuni verzi sau roşu translucid. Gamepadul vine cu clasicul touchpad, conector pentru căşti stereo, feedback prin vibraţie şi indicator LED. În cele din urma controllerul cu fir @PLAY integrează la rândul său un touchpad, dar duce un design mai rotunjit, amintind de cele mai noi controllere PS4 care au venit cu modelul Pro. Are şi conector pentru căşti şi feedback prin vibraţii.

Va sosi în decembrie pe albastru, gri închis, roşu şi alb.