Noul Land Rover Defender (2019) ar putea bifa o propulsie plug-in hibrid denumită P400e

0
1859
Land Rover Defender

O veste ce ajunge astăzi în mediul online este și aceea referitoare la faptul că modelul 2019 Land Rover Defender ar putea beneficia de o propulsie plug-in hibrid. Informația a fost confirmată chiar de către vice-președintele executiv Jaguar Land Rover America de Nord în cadrul evenimentului de lansare pentru 2018 Range Rover Velar.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atunci când a fost întrebat de electrificarea automobilelor a răspuns că se lucrează într-adevăr la asemenea motorizări. Atât Jaguar cât și Land Rover au în plan lansarea de modele electrice și hibride până în 2020 și startul se va da cu modelul Defender aparent.

Ținând cont de actualele automobile din portofoliu, este foarte probabil ca noul Land Rover Defender să vină și într-o versiune P400e plug-in hibrid ce adoptă un motor electric și unul turbo de 2 litri. Acesta din urmă va dezvolta 300 cai putere, iar motorul electric de 85-kW va contribui la o cifră totală de 404 cai putere și un cuplu de 640 Nm.

S-ar vehicula prezența unor baterii de 13.1 kWh la bord ce vor oferi o autonomie de 51 kilometri în modul complet electric, suficientă cât să ajungem până la o benzinărie într-o călătorie să spunem, sau destulă pentru un drum la supermarket.