Pioneer DVR-LX61D, un video recorder DVD/HDD de 525 euro

0
1418

Video recorderul Pioneer DVR-LX61D se dovedeste a fi un gadget special din prima clipa in care il scoateti din cutie, deoarece el este foarte greu si robust, fata de alte produse ale rivalilor. In plus, acest recorder este unul stilat, datorita culorii sale negre si a stratului glossy care il acopera.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trecem rapid la conectivitate si descoperim prezenta a 2 porturi USB (type A si type B), a unui input DV, S-video, inputuri composite si stereo (audio), plus un port Ethernet. Pioneer DVR-LX61D include un HDD de 250 GB si ofera suport pentru fisiere MPEG-4 AAC neprotejate de copyright, facand recorderul un adevarat „must have” pentru posesorii de sisteme home cinema.

Revenind pentru o clipa la conectivitate, descoperim prezenta unor outputuri video HDMI (1.3), component, S-Video, composite si a unui SCART RGB/S-video/composite, in vreme ce lista de inputuri video include un SCART cu suport RGB, S-Video si composite. Conexiunile audio includ iesiri/intrari stereo si output coaxial digital audio plus un port G-Link pentru controlul automat al antenelor TV externe, iar lista se incheie cu inputuri separate RF si outputuri pentru tunere analogice si digitale.

Suportul pentru formaturi de inregistrare este OK, incluzand DVD-RAM, DVD-R DL si DVD+R DL, iar prezenta hardului de 250 GB este un avantaj evident, cu cele 711 ore de inregistrare oferite. Printre specificatiile recorderului se mai numara si suportul pentru upscaling 1080p cu ajutorul outputului HDMI, pauza in televiziune live, KURO Link CEC si suport pentru CD ripping.

Per total avem de-a face cu un video recorder de calitate, dar si cu un DVD player de exceptie, care va impresiona chiar si clientii cei mai pretentiosi, sosind la un pret rezonabil, de 525 de euro.

Sursa