Creative Zen Mozaic 2GB, urmatorul tau player audio/video?

0
675

Daca sunteti in cautare unui cadou de Craciun deja si vreti sa prindeti preturi unice, o idee ar fi playerul audio/video Creative Zen Mozaic, in varianta de 2 GB si cu pretul de 57 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Playerul este disponibil si in variante de 4, 8 sau 16 GB si soseste cu un display de 1.8 inchi cu rezolutie de 128 x 160 pixeli si capabil de playback video la 25 fps. Pentru a naviga printre continuturile stocate in memoria acestui gadget veti folosi un sistem pop-up context-sensitive, care permite utilizatorului sa caute in functie de cuvinte cheie, sa adauge melodii unor playlisturi dinamice si sa vizualizeze detalii despre fiecare melodie.

Playerul dispune si de un pad de control in 9 directii, fata de cel obisnuit cu 5 directii, tasta centrala servind ca buton pentru selectare. Pe langa functii, Creative Zen Mozaic impresioneaza si prin design, fiind mic si usor, masurand 40 x 80 x 13 mm. Mozaic soseste si cu un tuner FM cu 32 de posturi presetate, microfon incorporat pentru inregistrare vocala si un difuzor.

In ce priveste lista de formaturi audio suportate, playerul sta foarte bine, fie ca vorbim de melodii MP3, WMA (cu DRM sau fara), AAC, WAV sau Audible. Calitatea audio este de top, iar basul gadgetului se comporta excelent, spre deosebire de produsele companiilor rivale. In concluzie, un player audio/video de exceptie, ideal pentru calatorii si un cadou perfect de Craciun.

Sursa