Pickup-ul electric Tesla se lansează pe 21 noiembrie și va fi mai bun decât un Ford F-150

0
705
Tesla

După o lungă perioadă de așteptare iată că CEO-ul Tesla anunță vestea cea mare. Aflăm astfel că primul pickup electric din portofoliul companiei va debuta în cadrul unui eveniment din Los Angeles pe data de 21 noiembrie. Avem și câteva detalii despre acest automobil mai jos!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine, acest nou vehicul supranumit “cyberpunk” a avut parte de un teaser chiar mai devreme în cursul acestui an, atunci când lansa crossover-ul Tesla Model Y. Deși nu reușeam să descoperim prea multe din acea imagine promoțională, Elon Musk a dezvăluit rând pe rând detalii interesante despre viitorul pick-up.

Tesla

În primul rând se vehicula faptul că acest pickup ar avea 6 locuri, dar și că autonomia dorită de către CEO-ul Elon Musk ar putea ajunge la 650 – 800 km. Același CEO spunea că automobilul ar putea purta un preț de 49.000 dolari, dar în realitate se pare că lucrurile vor sta ceva mai diferit.

Țelul CEO-ului Tesla este acela de a aduce o mașină mai bună decât un Ford F-150, asta din punct de vedere al funcționalității unui pickup. În ciuda tuturor declarațiilor făcute de Elon Musk, cei din industrie sunt de părere că un asemenea automobil precum cel descris de CEO este imposibil de lansat la un preț de 50.000 dolari.

Se așteaptă o sumă de peste 100.000 dolari, dar rămâne să vedem cum se va prezenta pickup-ul Tesla la acest capitol pe 21 noiembrie atunci când devine oficial!