Allview lansează Allbook Q, primul său laptop cu procesor Snapdragon şi modem 4G integrat

0
838
Allview

Allview intră într-un nou segment de azi, lansând primul său laptop cu procesor Qualcomm Snapdragon. E vorba despre Allbook Q, care vine cu un corp compact, conectivitate 4G LTE şi un procesor Snapdragon 835. Ce aduce acest nou device al companiei brașovene aflați mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avantajul unor astfel de terminale cu CPU Snapdragon şi 4G e că au o autonomie fantastică. ASUS şi HP au dus autonomia şi la zeci de ore atunci când au cochetat cu acest tip de dispozitiv.

Allview

În cazul lui Allview Allbook Q, ni se promite o autonomie de 14 ore. Terminalul cântăreşte 1.27 kilograme şi are o talie de doar 15.1 mm. “Creierul” său este un procesor Snapdragon 835, la pachet cu modem X16 LTE. Are şi 4 GB RAM şi stocare UFS 2.1 de 64 GB, plus slot microSD.

Allview

Acesta este un model de tip Always On, Always Connected, astfel că până şi în mod Sleep ține conectate interfețele la Internet permanent, actualizând mailul şi informaţiile afişate pe ecran imediat cum deschizi capacul laptop-ului. Avem şi două porturi USB la bord, unul Type-C 3.1 şi unul Type-A 3.0.

Allview

Allview îşi oferă laptop-ul cu Windows 10 Home preinstalat şi un ecran de 13.3 inch IPS LCD Full HD, cu unghi de vizualizare de 178 de grade şi acoperind 100% din spectrul de culoare RGB. Avem şi o ramă îngustă pentru ecran şi un raport ecran carcasă de 81.2%.

Laptop-ul este disponibil chiar de azi la precomandă și costă 2.499 lei, sosind cu un smartphone Soul X5 Pro cadou! Livrările încep din 14 noiembrie!