Philips lansează televizoare pentru bucătărie, cu Google Assistant la pachet

0
1928
Philips

În ultimii ani asistentul vocal Google Assistant și-a făcut apariția pe multe categorii de produse, de la boxe, la automobile, dar și pe televizoare. Despre televizoare vorbim și în cazul de față și mai precis despre Philips care are ceva interesant de prezentat pentru bucătărie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este vorba despre un televizor cu diagonală de 24 inch ce va fi vândut pentru un preț de aproximativ 300 dolari. Acesta este creat special pentru bucătărie și rulează sistemul de operare Android TV. Bonusul este reprezentat de către prezența lui Android TV la bord sub forma unei boxe-stand aflată sub display.

Philips

Această boxă include microfoane cu acoperire la distanță mare, acestea facilitând comunicarea cu asistentul vocal Google Assistant. Deși nu avem prea multe dotări hardware dezvăluite de către Philips, știm că televizorul folosește un panou HD ceea ce înseamnă că avem rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Mai aflăm totodată și faptul că televizorul are două porturi HDMI pentru conectarea unor extra dispozitive. Acest televizor de la Philips se vrea a fi un soi de alternativă la tabletele cu Google Assistant sau boxele Smart Display. Compania firmă că televizorul este util și pentru garaje sau centre workshop acolo unde se poate folosi Google Assistant pentru ghiduri și tutoriale.