Philips lansează monitorul tactil LCD Philips 222B9T, cu diagonală de 22 inch

0
887

Philips a lansat un monitor tactil LCD Philips 222B9T, cu diagonală de 22 inch. Vine cu tehnologie Smooth Touch, cu input tactil capacitiv în 10 puncte. Suportă şi interacţiune cu stylusul şi are protecţie IP64 contra apei şi prafului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Integrează o gamă largă de conectori şi are un stand flexibil pentru portabilitate. E gândit pentru segmente ca retail, puncte de informaţii, hoteluri, magazine, restaurante şi mediul educaţional. Monitorul tactil Philips 222B9T permite partajarea proiectului cu colegii de clasă sau realizarea de gaming interactiv cu mai mulţi jucători.

Are protecţie IP54 contra apei şi prafului şi se poate utiliza în cele mai variante medii. Avem de-a face cu un monitor cu aspect 16:9 şi rezoluţie Full HD. Vine cu tehnologia Philips SmartContrast, care ajustează automat culorile şi intensitatea luminii de fundal pentru a obţine cele mai adecvate imagini la filme, jocuri video sau fotografii.

Există şi un mod Economy pentru un consum cât mai scăzut de energie. Primim şi protecţie anti glare, mod LowBlue şi tehnologie Flicker Free. Pe partea de conectivitate avem VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 şi HDMI 1.4, dar şi USB 3.1. Preţul este de 1249 lei, iar produsul este disponibil din luna mai.