ASUS anunţă carcasa ROG Strix Helios, cu 3 panouri de sticlă securizată, iluminare Aura

0
2198

ASUS Republic of Gamers a anunţat o carcasă specială pentru PC-urile de gaming, modelul ROG Strix Helio. Acest produs are 3 panouri de sticlă securizată, fumurie, cu grosime de 4 mm şi carcasă din aluminiu, plus panou de iluminare Aura Sync RGB integrat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Capacul este multifuncţional şi are prinderi integrate pentru GPU. Carcasa pentru sursă este realizată din 2 piese, iar în spate găsim un capac translucid, pentru management mai facil al cablurilor. Plăcile de bază au dimensiunea maximă EATX, lăsând spaţiu pentru radiatoare frontale de 420 mm şi 360 mm în zona superioară. Puteţi include şi pompă de apă şi rezervor pentru răcire.

Creaţia ASUS ROG este un model premium mid tower estetic, care e gândit pentru a integra componente ROG. Puteţi monta două acceleratoare grafice verticale, alături de orientarea standard. Există şi un mâner stilat pentru cei care participă la competiţiile eSports. Mânerul a fost testat pentru a suporta transportarea confortabilă până la 50 de kilograme.

Carcasa are un cadru din două piese pentru sursa de alimentare şi are o tăietură frontală pentru a fi compatibilă cu ROG Thor şi alte surse cu OLED integrat. Nu uităm nici de conectivitate, cu un panou I/O avansat, conexiuni rapide, incluzând un port reversibil USB 3.1 Type-C. Carcasa ASUS ROG Strix Helios ajunge în România la final de lună mai.