Philips 278E9 este un nou monitor curbat cu design elegant, proaspăt ajuns în România

0
841

Philips 278E9 este cel mai nou monitor curbat lansat de compania MMD în România. MMD este partener licenţiat Philips şi a prezentat în această săptămână noul model din gama E9, care se remarcă prin designul elegant şi curbat. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Monitorul se remarcă prin marginile înguste ale panoului şi oferă o rezoluţie Full HD. Are parte şi de aportul tehnologiei Ultra Wide Color, pentru imagini realiste şi unghiuri largi de vizualizare. Vine şi cu suport AMD Freesync, care permite obţinerea de experienţe captivante. Panoul folosit aici este un LCD de 27 inch Ultra Wide Color, capabil să afişeze o gamă mai largă de culori decât precedentele monitoare Philips.

Oferă astfel şi tonuri de verde mai naturale şi tonuri de roşu mai aprinse sau un albastru mai adânc. Aspectul este unul 16:9, iar contrastul este puternic. Monitorul Philips 278E9 foloseşte un ecran curbat VA, care atinge o rază de curbură de până la 1800R. Rama sa subţire pe 3 laturi asigura imersivitate, iar la capitolul look Philips plusează cu un finisaj negru lucios şi un suport metalic elegant.

Acesta se poate înclina între minus 5 grade şi plus 20 de grade. Montura VESA este la posturi pentru extra confort. Nu stă rău nou venitul nici pe partea de conectivitate, cu porturi VGA şi HDMI la bord, plus DisplayPort (şi intrări Separate Sync şi Sync on Green). Monitorul are un filtru special pentru protecţia ochilor de lumină albastră şi este disponibil pe piaţa locală la suma de 1049 lei.