PC-ul Hardcore Reactor, racit cu ulei si la un pret rezonabil

1
710

Se pare ca ne indreptam spre productia de masa cu toate aceste customizari ale PC-urilor, cei de la Hardcore devenind un nume respectat in aceasta industrie aflata pana acum la nivel underground. Conceptul de la care a pornit compania se bazeaza pe racire si circulatia caldurii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Scufundarea componentelor intr-un lichid (ulei in acest caz) este mai eficienta decat un numar exagerat de ventilatoare, de vreme ce lichidul este un mai bun conductor de caldura decat aerul. Hardcore afirma ca sistemul sau de racire bazat pe ulei este de 10 ori mai eficient decat ventilatia.

O pompa impinge fluidul intr-un radiator pentru a scadea temperatura, dar componentele sunt inconjurate de zone de circulatie a lichidului, pentru a creste suprafata pe care circula acesta deasupra placii grafice sau a procesorului. Hardcore estimeaza ca PC-ul, per total nu va atinge temperaturi mai mari decat cea din camera in care se afla.

Pe langa avantajul temperaturii scazute, PC-ul customizat de Hardcore este complet silentios si are un pret incredibil pe o piata dominata de sisteme de zeci de mii de euro. Acest model va fi disponibil pentru doar 4000 de dolari, iar daca doriti mai multe detalii aruncati o privire aici.

Sursa