Panasonic prezintă tableta Toughpad FZ-G1 ATEX, rezistentă la explozii

0
1674

Am mai auzit noi de tablete rugged, modele ultrarezistente la intemperii, şocuri şi apă, dar device-uri de gen care să reziste la explozii mai rar… Un astfel de model a fost anunţat de către Panasonic azi, sub numele de Toughpad FZ-G1 ATEX şi avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Menit pentru industria petrolieră, pentru cea militară şi munca pe teren, acest produs vine cu Windows 10 Pro la bord. Este o tabletă ultrarezistentă cu ecran de 10.1 inch şi care promite o autonomie de 14 ore. Găsim la interior un procesor Intel Core i5-6300u vPro, dar sunt sigur că există şi alte variante de CPU, eventual mai moderne. Avem şi baterie hot swap şi o sumedenie de accesorii ataşabile.

Printre ele se numără un cititor de coduri de bare 2D, GPS, smart cart reader şi altele. Tableta în sine are GPS, porturi full USB, slot microSD şi port Ethernet. Tableta cea nouă, Toughpad FZ-G1 ATEX vine cu certificare MIL-STD 810G şi IP65, ceea ce înseamnă că rezistă la apă şi praf, dar şi la şocuri puternice şi chiar explozii. Poate fi folosită în mediu de lucru chimic, în industria petrolieră şi la marile centrale şi instalaţii ample.

E perfectă şi pentru lucrul cu bazele de date Geo-Information Systems şi pentru munca intensă pe teren. Debutează în februarie 2018, la suma de 3028 de euro.