Panasonic Lumix G2 si G10 isi dezvaluie specificatiile

0
584

Panasonic pregateste de lansare doua noi camere digitale din seria Lumix, modelel G2 si G10, ale caror specificatii tocmai au scapat pe web. Ambele modele vin cu senzori de 12.1 megapixeli, iar specificatiile lor sunt foarte similare, ca si designul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Panasonic G2 vine cu un senzor cu aspect ratio 4:3, detectare faciala, multi area focusing, autofocus continuu, sensibilitate ISO de la 100 la 6400, balans al albului in peste 6 moduri si suport pentru captura video in rezolutie HD la 30 fps. Aparatul suporta conectivitate USB 2.0, suporta output video si audio, iar corpul sau de baza cantareste doar 371 de grame.

Panasonic G10 foloseste un senzor de imagine Live MOS, cu aspect ratio de 4:3 si suporta detectare faciala, multi area focusing, autofocus continuu si touch shutter. Sensibilitatea ISO ajunge de la 100 la 6400, iar modul Intelligent ISO este si el disponibil. Aparatul suporta captura video si vine cu un display TFT LCD cu panou touch, diagonala de 3 inchi si vizualizare wide.

La capitolul conectivitate, beneficiati de miniHDMI TypeC, PictBridge penru imprimante, plus USB 2.0. Fotografiile si clipurile vor fi stocate pe carduri de memorie SD, SDHC sau SDXC. Preturile si datele de lansare ale aparatelor nu sunt cunoscute inca.

[via Crunchgear]