Panasonic Lumix DMC-LX3, camera compacta cu rezolutie de 10.1 megapixeli

0
547

Panasonic a anuntat cu cateva zile in urma un nou aparat foto compact destinat fanilor DSLR, modelul Lumix DMC-LX3, dotat cu un senzor CCD de 10.1 megapixeli si disponibil in Marea Britanie din august la pretul de 510 euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202


Pe lista de specificatii a lui LX3 se afla un stabilizator de imagine, slot pentru carduri SD/SDHC, o memorie interna de 50 MB, suport MultiMediaCard (doar pentru imagini) si o baterie Li-ion de 3.7 V si 1150 mAh. Aceasta rezista la 380 de poze standard, iar noul aparat masoara 108.7 x 59.5 x 27.1 mm  si cantareste 265 de grame. La capitolul conectivitate, descoperim prezenta unui input DC, a unui output AV (NTSC/PAL), a unui output HD AV (component) si a unui port USB 2.0.


LX3 va suporta captura video HD, cu un aspect ratio de 16:9 si o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, dar si 24 fps. In spatele procesarii imaginilor se va afla engine-ul Venus IV, iar pe lista de dotari a camerei se afla si o lentila LEICA DC VARIO-SUMMICRON cu zoom de 2.5x. Aparatul suporta 8 moduri de focus (Normal, Macro, Quick, Continuous, Manual, One Shot, Area Select si Tracking), 9 moduri de fotografiere (Intelligent Auto, Program, Manual etc) si numeroase moduri Scene (Portrait, Snow, Fireworks, Beach, Sunset, Pet etc).


Panasonic Lumix DMC-LX3 are o sensibilitate ISO de maximum 6400, iar balansul sau de alb se poate realiza in mod Auto, Halogen, Flash, Daylight si multe altele. In cele din urma, aflam ca blitzul camerei suporta modurile Auto, Forced on, Hotshoe, Forced Off si altele, iar lista de specificatii include si un display LCD TFT de 3 inchi cu mod AUTO Power LCD.

Sursa