Panasonic anunta aparatele foto Lumix ZR1, FP8 si FZ35

0
722

Panasonic tocmai a prezentat 3 noi  modele de aparate foto si suntem incantati sa va anuntam ca in sfarsit mai e o companie cu premiere mondiale in afara de Samsung. Astazi “campionul” este noul Panasonic Lumix ZR1, cu o lentila asferica cu grosime de doar 0.3 mm, o premiera mondiala.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

zr1

Printre dotarile lui ZR1 se mai numara zoomul optic de 8x, lentila Leica DC Vario-Elmar ultra wide angle de 25mm si un timp de pornire de 1.1 secunde. Aparatul va sosi pe piata in septembrie la pretul de 280 de dolari, in variante de culoare rosie, albastra, argintie si neagra.

fz35

Trecem la categoria “super zoom” si descoperim noul model Panasonic FZ35, un aparat foto cu zoom optic de 18x si o lentila wide angle de 27 mm. In plus, camera vine cu un senzor de 12 megapixeli si cu suport pentru captura video HD. Camera va sosi in magazine in septembrie si va avea pretul de 400 de dolari.

Lista anunturilor de azi e completata de Panasonic FP8, care vine cu o lentila wide angle de 28 mm, zoom optic de 4.6x si suport pentru captura video HD. FP8 va costa 300 de dolari si va sosi in acelasi timp cu ZR1 si FZ35, in variante de culoare rosie, neagra si argintie.

fp8

Sursa