Panasonic aduce Alexa și Google Assistant pe televizoarele sale smart 4K din 2018

0
1296

Panasonic a anunțat actualizarea televizoarelor sale ediția 2018 cu un firmware ce aduce la pachet suport pentru Amazon Alexa și Google Assistant. Acele modele de TV-uri primesc asistenții virtuali și le permit utilizatorilor să își folosească vocea pentru a închide și deschide televizorul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Puteți și schimba canalul, regla volumul și multe altele de gen. Pentru a realiza actualizarea respectivă, utilizatorul trebuie să conecteze televizorul la Internet, iar atunci când deschide o aplicație ca YouTube o fereastră pop up va apărea cu invitația de a realiza actualizarea.

Apoi televizorul va fi setat să se conecteze la o boxă inteligență. În ultimul an am văzut tot mai multe accesorii, gadgeturi și terminale primind suport pentru Google Assistant și Amazon Alexa. Există boxe, căști, televizoare, ba chiar și frigidere și alte produse smart home cu funcții de acest tip.

Ambii asistenți suportă deja zeci de mii de comenzi, unele foarte variate chiar. Panasonic a aniversat în 2018 100 de ani de la înființare, fiind activă în 495 de sucursale.