Huawei anunță ceasul Honor Watch Magic, tableta Waterplay 8 și căștile FlyPods

0
1762

În mijlocul atâtor lansări internaționale de produse era ușor de ratat un debut de accesorii Huawei. Sub-brandul Huawei Honor a lansat o nouă tabletă, dar și un ceas și căști de generație nouă. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Huawei Honor Watch Magic este un ceas inteligent cu ecran AMOLED de 1.2 inch și cu rezoluție de 390 x 390 pixeli. Aduce cu Huawei Watch GT și vine cu GPS, GLONASS, barometru și NFC. Are și senzor de puls, iar la bord mai găsim și o baterie de 178 mah.
Huawei nu a ales WearOS pentru produsele sale, ci propriul său sistem de operare. Ceasul se poate conecta la terminale iOS și Android fără probleme via Bluetooth. Purtabilul vine pe negru sau argintiu și costă în jur de 144 euro.

Honor FlyPods este un alt produs nou, o pereche de căști wireless earbuds, care vin și într-o variantă FlyPods Pro. Seamănă cu Apple AirPods, inclusiv la cutia de incarcaresi transport. Ambele variante au modalitate de control touch și baterii de 420 mah.

Cutia specială se încărcă via wireless. FlyPods Pro plusează cu tehnologia Honor BoneID, care folosește recunoașterea vocală și felul în care se lovește sunetul de craniul posesorului pentru deblocare. Prețul este de 101 euro pentru modelul standard și 126 euro pentru cel Pro.

Huawei Honor WaterPlay 8 este o nouă tabletă, cu Android 8.0 Oreo la bord, cu EMUI 8.0 și un ecran de 8 inch. Are rezoluție Full HD, CPU Kirin 659, 4 GB RAM și o cameră duală în spate, combinând 13 MP plus 5 MP. Aici prețul de pornire este de 190 de euro.