Creative lansează căștile de gaming Sound BlasterX H6

0
1094

Creative Technology a lansat în această săptămâna noi căști de gaming, Sound BlasterX H6. Acestea sunt destinate celor care se joacă pe PC, Xbox, PS4 sau chiar Nintendo Switch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vin cu un design nou și dotări avansate care oferă o performanță de top. Pentru construcția lor au fost folosite difuzoare Neodymium de 50 mm cu calibraj profesional, bureți din spumă cu memorie, microfon detașabil ClearComms și tehnologie de reducere a zgomotului de fond și iluminare RGB.

Căștile acestea vin cu profile EQ, personalizate pentru jocuri, filme și muzică, tunate de profesioniști. Este inclus aici și softul Sound Blaster Conect, cu ajutorul căruia utilizatorul de PC își poate personaliza și îmbunătăți experiența audio.

Un alt punct cheie este microfonul ClearComms, care transmite o voce clară, fără zgomote de fond. Căștile acestea oferă un confort sporit și au o forță de prindere mai mică de 600 de grame, pentru un echilibru bun între confort și anulare bună a zgomotului de fond.

Produsul celor de la Creative are bureți interschimbabili, din spumă cu memorie. La pachet avem un cablu USB de 2 metri și intrare analogică pentru Xbox One și alte dispozitive cu line-ouț 3.5 mm. Acest accesoriu costă 399 lei.