Orange Money a lansat primul card de credit cu extra beneficii pentru cumpărături și călătorii

0
864
Orange Money a lansat primul card de credit cu extra beneficii pentru cumpărături și călătorii

Orange Money a lansat astăzi în premieră în România un card de credit cu avantaje exclusive pentru plățile la Orange. În plus, acesta aduce și pachete de beneficii la alegere și bani înapoi instant la plata cumpărăturilor. Avem toate detaliile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cardul de credit Orange Money aduce beneficii exclusive pentru plățile la Orange:

 • 3% bani înapoi instant în contul digital Orange Money la orice plată cu cardul de credit în magazinele Orange sau pe orange.ro, în limita a 100 de lei per tranzacție;
 • 12 rate fără dobândă pentru plățile la Orange în valoare de minimum 300 de lei
 • Puncte extra Orange Thank You – câte un punct pentru fiecare tranzacție realizată cu cardul Orange Money

Mai sus sunt beneficiile pachetului standard ce are o taxă de administrare de doar 4 lei pe lună. În plus, față de avantajele oferite pentru plățile la Orange, cardul de credit pune la dispoziție clienților pachete cu beneficii extra. Acestea pot fi accesate facil, direct din aplicația Orange Money în funcție de nevoile de plată și stilul de viață al acestora. Totodată, pachetele pot fi activate sau dezactivate oricând, similar cu abonamentul YOXO oferit de operator.

Iată și pachetele:
 • Pachetul Extra Save – aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plățile la orice supermarket, în țară sau în străinătate, în limita a 50 lei/lună.
 • Pachetul Extra Travel – aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie în țară sau în străinătate. Aici sunt incluse bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc. în limita a maximum 100 lei/lună. Asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei și 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plățile în străinătate.

Comisionul de administrare în cazul pachetului Extra Save este de 20 lei/lună. Pentru pachetul Extra Travel, comisionul este de 30 de lei/lună și se percepe lunar, la aceeași dată la care a fost activat. Fiecare pachet este valabil o lună și se prelungește automat dacă nu se solicită dezactivarea acestuia. Avantajul este flexibilitatea conferită de acest sistem, întrucât utilizatorii își pot administra contul prin aplicația Orange Money.

Momentan, emiterea cardului de credit Orange Money se poate face în orice magazin Orange. Clientul va primi răspuns pe loc cu privire la aprobarea limitei de credit. După aprobare, cardul de credit virtual va fi afișat în aplicația Orange Money și poate fi utilizat pentru plăți online sau contactless cu telefonul sau ceasul. Vă reamintesc că serviciul oferă suport pentru Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay și Garmin Pay. Emiterea unui card fizic este opțională. Utilizatorii pot avea acces la o limită de credit între 1.600 și 60.000 de lei, în limita a trei venituri nete lunare. Dobânda este fixă – 25% pe an, iar valabilitatea limitei de credit este de 5 ani. Suma minimăde plată lunară este de 3%, perioada de grație fiind de 46 de zile.

Orange Money

În caz că aveți nevoie de un reminder, Orange Money reprezintă alternativa digitală pentru gestionarea mai multor tipuri de produse și servicii financiare:

 • Deschiderea unui cont în RON cu un IBAN personalizat și emiterea unui card de debit 100% online. Se realizează direct din aplicația Orange Money, pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România.
 • Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision.
 • Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision.
  Carduri de debit Visa Classic și Platinum cu utilizare națională și internațională pentru plăți contactless. Cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.
 • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar.
 • Plata facturilor la peste 70 de furnizori și încărcarea cartelelor Orange.

Veți găsi mai multe detalii despre noul card de credit Orange Money chiar aici.