Franciza Harry Potter ar putea fi transformată într-un serial de către HBO Max

0
1401
Harry Potter

Dacă seria de filme Harry Potter se numără printre preferatele voastre atunci vestea de astăzi cu siguranță vă va bucura. Aflăm pe seama unui zvon faptul că platforma HBO Max ar fi interesată de tranformarea francizei de mai sus într-un serial televizat. Informația vine prin intermediul Hollywood Reporter și în rândurile următoare avem mai multe detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru început suntem informați că HBO Max a discutat la nivel intern despre această idee de lansare a unui serial Harry Potter. Cu toate acestea nu s-a stabilit sau decis ceva în acest sens, fiind doar o idee luată în calcul. Așadar nu suntem siguri dacă serialul va deveni sau nu realitate, astfel că rămâne de văzut ce se întâmplă.

HBO Max și Warner Bros. au comentat pe seama zvonului apărut în online. S-a declarat că în momentul actual nu există un serial Harry Potter în dezvoltare în cadrul studioului sau a platformei de streaming. Comunicatul de față scoate la iveală că nu avem serialul în dezvoltare.

Nu se neagă totuși că ideea există pe masă și că au fost purtate discuții în acest sens. După cum bine știți, universul Harry Potter a fost extins odată cu lansarea filmelor Fantastic Beats. Acestea au prins foarte bine la public, dar ce impact va avea un serial este greu de spus. Vă amintesc faptul că ni se pregătește și jocul Hogwarts Legacy pentru PS5, titlu care are debutul programat în 2022.