Optoma prezintă un nou proiector Full HD, cu preţ rezonabil pentru un high end: HD27e

0
795

Optoma este un nume apreciat pe piaţa proiectoarelor video 4K, dar aparent nu uita nici de zona high end mai accesibilă. Astfel au lansat un nou model de proiector video Full HD, care vine cu preţ decent. E vorba despre Optoma HD27e.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest Optoma HD27e este înlocuitorul lui Optoma HD27, iar noul model oferă extra luminozitate şi silenţiozitate sporită. Avem şi o viaţă mai lungă a lămpii, de până la 12.000 de ore. Costă 672 de euro şi oferă o diagonală impresionantă de 301 inch, plus aspect nativ 16:9. Contrast ratio-ul ajunge la 25.000:1 şi avem şi compatibilitate 3D aici.

La capitolul conectivitate primim două inputuri HDMI 1.4a, dintre care unul vine cu suport MHL, fiind deci pregătit să fie conectat la un smartphone sau tabletă. Ieşirile includ jackul audio de 3.5 mm, un port trigger de 12V şi un port USB-A pentru a alimenta şi conecta un Chromecast de exemplu.

Optoma HD27e cântăreşte puţin sub 3 kilograme şi integrează un difuzor difuzor de 10W, care nu sună deloc rău. E deja la vânzare şi pare un produs bun de folosit în amfiteatre de facultăţi şi săli de curs.