Optex prezintă videointerfonul wireless iVision+, ideal pentru siguranţa casei

0
960

Optex a prezentat în această săptămână un videointerfon wireless, iVision+ o soluţie ideală de securizare a casei. Extinde funcţionalitatea inteligentă a locuinţei şi îi creşte siguranţa, permiţându-vă să vedeţi cine se află la intrare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Puteţi identifica persoanele care solicită accesul pe o proprietate înainte de a le primi. O soluţie de acest gen este de obicei instalată via interfon, pentru locuinţe sau birouri. Totuşi aici e vorba despre un videointerfon, care adaugă şi funcţia de identificare vizuală a persoanelor. Optex iVision+ este un videointerfon wireless, care permite utilizatorului să afle cine îl vizitează.

Şi asta fără a se deplasa din locul în care se află. Sistemul include o unitate externă fixă (IVP-DU), care integrează o cameră video şi buton pentru sonerie, plus o cameră internă mobilă (IVP-HU), cu ecran LCD. Ambele au alimentare pe baterii, două în format AA pentru modulul extern şi o baterie reîncarcabilă pentru cel intern. Unitatea externă e gândită să reziste la orice condiţii de vreme, dar funcţionează cu brio şi noaptea şi are unghi ajustabil manual.

Autonomia ajunge la un an de zile cu cele două baterii AA (utilizare de 3 ori pe zi timp de 10 secunde). Dispozitivul intern, mobil are un ecran de 2.4 inch care poate fi folosit la o distanţă de 100 de metri faţă de elementul fix şi poate primi instantanee cu cei aflaţi în faţa uşii. Soluţia este flexibilă şi poate fi folosită şi pentru supravegherea copiilor în altă încăpere.

Preţurile pornesc de la 185 dolari.