Oppo Reno Ace apare în fotografii hands on şi ne arată că se încarcă fantastic de rapid

1
1161
Oppo

Suntem într-o perioadă ocupată a lunii octombrie, în care în intervalul unei săptămâni se lansează OnePlus 7T Pro, Pixel 4, dar şi Reno Ace de la Oppo. Acesta din urmă este programat să debuteze pe 10 octombrie şi tocmai a primit noi scăpări în fotografii hands on. În plus avem şi dovada că se încarcă extrem de rapid.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul este un veritabil flagship, cu ecran de 90 Hz, procesor Snapdragon 855+, dar el ar trebui să fie şi un pionier al încărcării rapide. Va veni cu suport pentru noua încărcare trademark Oppo SuperVOOC 2.0, la 65W.

Oppo

Astfel, handsetul va ajunge de la 15% baterie la 16% în doar 10 secunde, iar saltul de la zero la 75% se face în doar 25 de minute. Vorbim despre o baterie de 4000 mAh aici, iar Oppo Reno Ace mai aduce şi un ecran AMOLED Full HD+ de 6.5 inch, cu breton picătură, în care se află camera selfie de 16 megapixeli.

Oppo

Avem şi cititor de amprente în ecran şi o cameră aliniată vertical în spate, care include un senzor de 48 de megapixeli, alături de o cameră telephoto de 13 megapixeli şi una ultra wide de 8 megapixeli, plus o a patra de 2 MP pentru Bokeh.

Am înţeles şi că pasionaţii de desene animate japoneze vor avea parte de o versiune speciala Gundam Edition a telefonului. Cât despre alimentarea foarte rapidă a terminalului, secretul ar fi de fapt două unităţi de 1950 mAh care se încarcă simultan.