OnePlus 5 primește un unboxing înaintea prezentării oficiale; ar costa 480 dolari în varianta cu 6 GB RAM

0
6646
OnePlus 5

Smartphone-ul OnePlus 5 se va lansa oficial peste aproximativ 24 ore, dar deja au apărut primele unboxing-uri sub format foto. Vedem chiar acum o serie de fotografii ce ne prezintă acest procedeu realizat modelului în varianta pe negru mat ce ar urma să coste 480 dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vedem asemănările la nivel de design cu iPhone 7 Plus, de la plasarea camerei foto duale de pe spate și până la corpul metalic unibody cu antene similare modelului produs de Apple. Avem o cutie ce adoptă nuanțe subtile de roșu și alb care ce-i drept dau un efect plăcut și contribuie la o experiență de unboxing mai specială.

OnePlus 5

Mai remarcăm și faptul că telefonul vine alături de o carcasă cu textură lemnoasă (posibil achiziționată separat) și că panoul frontal este reprezentat de margini înguste în jurul ecranului. La bază avem butonul home cu scanner de amprente, iar în partea de sus earpiece-ul, camera frontală și led-ul pentru notificări.

OnePlus 5

Din ultimele informații ajunse online am aflat că OnePlus 5 va fi disponibil cu 6 sau 8 GB memorie RAM la pachet. Vom primi un procesor Snapdragon 835 la interior, o cameră duală pe spate cu suport pentru efecte bokeh și un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD.

OnePlus 5