One Mix 2 Yoga este un PC convertibil cu diagonală de doar 7 inch

1
952

Când am văzut prima oară numele One Mix 2 Yoga, am crezut că e încă un produs Lenovo. Nu eram foarte departe de adevăr, pentru că terminalul vine din China, dar nu are legătură cu gigantul PC-urilor. E mai degrabă un produs în stilul consolelor de gaming GPD, dar într-un alt format, convertibil.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aici jucăm în alt segment totuşi, unul mai mic decât cel al laptopurilor, din cauza diagonalei de 7 inch. One Mix 2 Yoga este un convertibil cu ecran tactil, doar că faţă de produsele GPD, ecranul se poate roti complet, transformând terminalul în tabletă. Cu One Mix Yoga nu sunt familiarizat, dar din ce am înţeles dotările sale erau destul de modeste. Varianta nouă vine cu procesor Intel Core m3-7Y30, 8 GB RAM şi 256 GB stocare SSD PCIe.

Avem şi suport pentru un stylus şi acesta este un format tare versatil. Ecranul tactil de 7 inch oferă o rezoluţie de 1920 x 1200 pixel, iar produsul este vândut de către retailerul chinez GeekBuying la suma de 650 de dolari. Deocamdată sunt disponibile doar precomenzi şi nu avem o data exactă de livrare a terminalelor. Pare să fie un rival pentru Surface Go, dar cu dotări ceva mai modeste.

Mai primim şi scanner de amprente, WiFi dual band şi Windows 10. Toate într-un corp de 515 grame.