Huawei lansează Watch GT şi Band 3 Pro: ceas şi brăţară de fitness

0
1762

În cadrul evenimentului Huawei de ieri după amiază, compania chineză a adus pe scena de la Londra şi 2 purtabile, pe lângă telefoanele Mate 20. E vorba despre Huawei Watch GT şi Huawei Band 3 Pro, pe care le detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La drept vorbind Band 3 Pro fusese prezentat deja în Japonia cu ceva vreme în urmă, deci îl ştiam. Huawei Watch GT este adevărata noutate, un ceas inteligent bazat pe platforma proprietară Huawei şi nu pe Wear OS. Are un procesor dual core cu consum scăzut şi promite o autonomie de până la 30 de zile. Asta în condiţiile în care primiţi doar notificări, fără măsurători de puls sau GPS.

Cu măsurători de puls şi sport timp de 1 oră şi 30 de minute pe săptămână ajungeţi la 2 săptămâni de autonomie. Sau poate oferi 22 de ore de utilizare continuă GPS, ecran Always On şi măsurătoare puls. Designul e mai degrabă clasic, cu corp din oţel inoxidabil cu margini ceramice şi curea din piele. Se vinde într-o variantă Sport şi una Classic, ambele rezistente la apă şi cu ecran AMOLED de 1.39 inch, cu rezoluţie de 454 x 454 pixeli.

Senzorul său optic pentru puls foloseşte 6 LED-uri şi promite o acurateţe crescută. Produsul costă 199 euro pentru varianta Sport şi 249 euro pentru cea Classic.

Huawei Band 3 Pro a debutat la rândul său, ca o brăţară de fitness de 99 de euro, cu ecran curbat de 0.95 inch (AMOLED), senzor de puls şi GPS. Rezistă la apă până la 5 ATM, afişează notificări şi paşii realizaţi. Vine cu un design vertical, monitorizează somnul şi este un produs realizat împreună cu organizaţii mondiale ale sănătăţii.