Olympus lanseaza aparatul foto DSLR E-30

0
699

Olympus tocmai a anuntat aparatul foto digital SLR E-30, camera de nivel mediu cu senzor Live MOS de 12 megapixeli si display LCD. Corpul aparatului este rezistent fiind fabricat din plastic ranforsat cu fibra de sticla, iar pe lista de specificatii a acestui DSLR descoperim o sensibilitate ISO de pana la 3200, procesor de imagine TruePic III, stabilizator al imaginii si lentila ZUIKO Digital.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparatul soseste si cu un sistem de filtrare a prafului, senzor de miscare, autofocus in 11 puncte (TTL Phase Difference Detection), balans al albului in modurile Auto, Tungsten, Flash, Shade etc, blitz auto electronic si display LCD cu diagonala de 2.7 inchi. E-30 suporta si editare foto destul de avansata, editare RAW, anularea efectului de ochi rosii, implementarea efectului sepia, alb/negru, setarea saturatiei culorii si a umbrelor.

Veti putea modifica parametri imaginilor, cum ar fi modul culorii (Vivid, Natural, Portrait, Muted etc), saturatia, contrastul si claritatea. Blitzul este compatibil cu modurile Auto, TTL auto/manual, Sync, slow syncro, iar catarea aparatului ofera un camp vizual de 98%, folosind o lentila de 50mm.

Pozele realizate cu aceasta camera digitala vor fi stocate pe un card Compact Flash (Tip I si II)/Microdrive sau un card XD (Picture card). La capitolul conectivitate, beneficiati de USB 2.0, Video Out (NTSC/PAL), infrarosu, in vreme ce bateria este o unitate BLM-1 Li-ion. Camera masoara 142 x 108 x 75 mm si cantareste 655 de grame fara acumulator.

Sursa